Home / Nieuws / Oudere dame beroofd van gouden ketting

Oudere dame beroofd van gouden ketting

DIEREN – Een 81-jarige dame is vrijdagavond 31 januari rond 19.00 uur beroofd in haar woning aan de R.J. Schimmelpenninckstraat in Dieren. De dader ging ervandoor met haar gouden ketting.

De dame had met haar rollator wat boodschappen gedaan en ging via de tuinpoort naar de achterdeur. Tijdens het opbergen van de boodschappen stond er ineens een onbekende man in haar keuken, die haar een klap gaf en haar halsketting wegnam.
De politie heeft een buurtonderzoek gedaan en in de omgeving gezocht naar een verdachte. Er ging al snel een burgernetmelding uit en ook buurtbewoners hielpen mee zoeken. Helaas kon nog niemand worden aangehouden. De zoon van de dame doet een oproep via Facebook en looft een beloning uit voor de gouden tip.
De dame is onderzocht door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De politie zoekt nog steeds naar getuigen of mensen die in de buurt wonen en wellicht camerabeelden hebben. Gezocht wordt naar een man van circa 1.80 meter lang, met een normaal postuur. Hij had een accentloze Nederlandse stem. De man droeg een zwart jack en een zwarte pet, met de klep naar voren.

Foto: Melvin/Persbureau Heitink

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.