Home / Rheden-Regiobode / Organisatie schaapscheerdersfeest Rheden stopt

Organisatie schaapscheerdersfeest Rheden stopt

RHEDEN – Herman Bremer en Jack Mijnheerse stoppen vanwege gezondheidsredenen met de organisatie van het schaapscheerdersfeest in Rheden. Er is nog geen opvolging gevonden.

Met de Stichting BREBO waren Bremer en Mijnheerse vijftien jaar lang de drijvende kracht achter het schaapscheerdersfeest in Rheden. Door de jaren heen organiseerden zij vele andere activiteiten, zoals de kerstboom en kerstmarkt op het Dorpsplein.
Vijftien jaar geleden reageerde het tweetal op een bericht van de Rhedense ondernemers. “Het schaapscheerdersfeest was financieel niet meer haalbaar. Wij veranderden de opzet zodat het wel rendabel was”, aldus Bremer. Na jaren komt daar nu een einde aan. “De mensen reageren teleurgesteld en vinden het jammer dat er mogelijk weer een activiteit uit het dorp verdwijnt.” Hij hoopt dat anderen het feest willen voortzetten. “Ik ben al wel benaderd door organisatiebureaus, maar het zou het mooiste zijn als iemand uit het dorp het stokje overneemt.”

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.