Home / Rheden-Regiobode / Opruimen kun je leren

Opruimen kun je leren

VELP – Op donderdagavond 13 februari start er van 19.30 tot 21.30 uur een cursus opruimen in de Paperclip in Velp. Deze cursus is voor iedereen die snel het huis aan kant wil hebben en voor degene die het helemaal gehad heeft met het zoeken naar spullen en papieren. In deze cursus leren deelnemers op een praktische en eenvoudige manier om de orde en het overzicht terug te krijgen over spullen, geld en papieren. Na enige tijd is er een terugkommoment om ervaringen uit te wisselen. Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.paperclipvelp.nl/opruimen-kun-je-leren/.

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.