Home / Doesburg-Regiobode / Opgave voor Stratenquiz in Hummelo

Opgave voor Stratenquiz in Hummelo

HUMMELO – Mede door het grote succes van voorgaande jaren, houdt Oranjevereniging Hummelo en Oranje ook dit jaar weer een gezellige en spannende stratenquiz. Teams uit de diverse straten zullen tegen elkaar strijden over de volgende onderwerpen: algemeen, geografie, Nederland, geschiedenis, muziek en sport.

Per straat kunnen één of meerdere teams meedoen. Een team bestaat uit 4 personen. Een team mag ook gevormd of compleet gemaakt worden met andere personen, maar de naam van een straat blijft de naam van het team. Aan de quiz kunnen maximaal twintig teams deelnemen. De eerste teams hebben zich al opgegeven en vol is vol.
Meer informatie opvragen en opgeven kan bij Leo Meijer, tel. 0314 – 382402 of l.meijer@hummelo-en-oranje.nl, of bij Jolande Slagter, tel. 0314-843685 of j.slagter@hummelo-en-oranje.nl. Opgeven moet voor zaterdag 7 maart. Bij het opgeven moeten de naam van de straat, naam van de teamleden, naam van de teamcaptain, telefoonnummer en e-mailadres van de teamcaptain vermeld worden.

De Stratenquiz wordt gehouden op zaterdag 14 maart, vanaf 20.00 uur bij FF naar Steef in Hummelo. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Voor toeschouwers is de entreeprijs 2 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

Lees ook

Centrumadviseur Eduard Plate gaat samen met SCBD voor een toekomstbestendige Doesburgse binnenstad

DOESBURG – Het professionaliseren van het bestuur van de SCBD. Met die opdracht startte Eduard …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.