Home / Doesburg-Regiobode / Opening Het Biesemhuis in Doesburg

Opening Het Biesemhuis in Doesburg

DOESBURG – Het Biesemhuis in Doesburg wordt donderdag 5 maart op feestelijke wijze geopend door Loes van der Meijs, burgemeester van de gemeente Doesburg. Van 14.00 tot 16.00 uur is er een open dag voor iedereen die een kijkje wil komen nemen.

Het Biesemhuis biedt mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies een veilige en vertrouwde omgeving, dichtbij familie en vrienden. Het leven van alledag gaat gewoon door, begeleid door professionele 24-uurs zorg. Het Biesemhuis is één van de nieuwe woonzorglocaties van Dagelijks Leven. Zij biedt wonen ‘gewoon, als thuis’, met de zorg en aandacht die de bewoners verdienen. Dat wil zeggen dat Het Biesemhuis van alle gemakken is voorzien. De twintig bewoners beschikken ieder over een eigen studio met zit-/slaapkamer en badkamer. De maaltijden worden dagelijks vers bereid en de dagbesteding wordt verzorgd door professionele activiteitenbegeleiders. Het Biesemhuis is toegankelijk voor iedereen met een vorm van geheugenverlies en een zorgprofiel van VV05 en hoger.
Martiene Hof is locatiemanager van Het Biesemhuis en kan belangstellenden desgewenst een rondleiding geven. Zij is bereikbaar via m.hof@dagelijks-leven.nl of tel. 06 – 12117957. Het Biesemhuis ligt op ’t Erf aan de Grote Biesem.

Lees ook

Ik vind: Digitale gemeente

Ik week 34 heb ik een brief gehad van de gemeente Doesburg over de tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.