Home / Rheden-Regiobode / Opening expositie in Gallery O-68

Opening expositie in Gallery O-68

VELP – Op zaterdag 23 februari wordt om 15.30 uur de de expositie TZT+ToWD geopend in Art Gallery O-68 in Velp. Cees van Rutten maakt papierreliëfs en vloersculpturen. Ingrid Rollema heeft Theatre of Wrong Decisions gemaakt en houdt zich daarnaast bezig met video, sculpturen en fotografie. De expositie wordt geopend door tentoonstellingsmaker en publicist Felix Villanueva, curator van de expositie. De expositie duurt van 23 februari tot en met 22 maart en is elke donderdag tot en met zondag open van 15.00 tot 17.00 uur. Op afspraak kan de expositie ook op een ander moment bezichtigd worden.

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.