Home / Rheden-Regiobode / Opening carnaval in gemeente Rheden

Opening carnaval in gemeente Rheden

DE STEEG – Op woensdagavond 19 februari om 20.11 uur opent burgemeester Carol van Eert samen met de vijf erkende carnavalsverenigingen uit de gemeente Rheden het carnavalsseizoen. De opening vindt plaats tijdens een feestelijke avond in de raadzaal van het gemeentehuis in De Steeg en begint om 20.00 uur.

Burgemeester Carol van Eert overhandigt op deze avond de gemeentesleutel aan Prins Roy de 1e en Adjudant Bram van carnavalsvereniging De Nölers uit Dieren. Ook de andere carnavalsverenigingen in de gemeente ontvangen een sleutel. Dit zijn De Heiknüüters uit Rheden, De Deurdauwers uit Dieren en De Bloaspiepkes en De Narrenkap uit Velp. Zij zullen allemaal met hun gevolg aanwezig zijn. Naast de sleuteloverdracht staan er verschillende carnavaleske optredens op het programma.

Lees ook

Ledenvergadering De Rietvoorn

DIEREN – De Dierense Hengelaarsvereniging De Rietvoorn houdt op maandag 11 oktober haar algemene ledenvergadering. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.