Home / Brummen-Regiobode / Open repetitie koor Plein Vijf

Open repetitie koor Plein Vijf

BRUMMEN – Plein Vijf in Brummen heeft een eigen koor dat elke maandagochtend van 10.00 tot 11.45 uur samenkomt om heerlijk te zingen. Onder begeleiding van de ervaren dirigent Hans Heringa wordt er driestemmig gezongen. Op het repertoire staat licht klassieke, wereldlijke en populaire muziek in verschillende talen. Er worden steeds nieuwe liederen ingestudeerd. Om nieuwe zangers te verwelkomen, houdt het koor maandag 17 februari een open repetitie. Dit keer is de koffie en thee gratis.

Lees ook

Afdelingsavond van Vrouwen van Nu

EERBEEK – Maandag 27 september is er om 19.30 uur weer een afdelingsavond van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.