Home / Rheden-Regiobode / Open podium in de Bundel

Open podium in de Bundel

DIEREN – Op zaterdag 15 februari is de eerste editie in een serie van vier open podia in de Bundel in Dieren. Het publiek kan genieten van een keur aan muzikale optredens.

Sinds de renovatie beschikt De Bundel over een theatertje. Cultuurbedrijf RIQQ en Muziekschool Veluwezoom hebben een gevarieerd programma in elkaar gezet. Met de organisatie van een open podium wil RIQQ niet alleen lokale talenten een kans geven, maar ook zichtbaar maken wat er op cultureel gebied achter de voordeuren van de inwoners van Rheden plaatsvindt. Iedereen die op cultureel gebied iets te melden of te presenteren heeft is van harte welkom.

De basis voor deze editie van het open podium wordt gevormd door leerlingen van Muziekschool Veluwezoom. Bandjes en individuele leerlingen zorgen voor een groot deel van het programma. Daarnaast hebben zich enkele individuen aangemeld die van zich willen laten horen. Het programma start om 14.00 uur en loopt door tot circa 16.00 uur. Tijdens de optredens is de bibliotheek gewoon geopend en kan iedereen in- en uitlopen wanneer hij dat wil.

Het gehele programma bestaat nu uit muziekoptredens, maar de organisatie van de open podia nodigt voor de overige drie edities nadrukkelijk ook personen uit die een andere discipline op de planken willen brengen. Denk bijvoorbeeld aan een verhaal vertellen, dansen of acteren. De open podia zijn op zaterdagen 21 maart, 16 mei en 20 juni. Wie mee wil doen, kan contact opnemen met Koen van der Mark via koen@cultuurbedrijfriqq.nl.

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.