Home / Rheden-Regiobode / Opbrengst DE-punten Lions

Opbrengst DE-punten Lions

RHEDEN – Onlangs hebben de leden van Lions Club Rheden de ingezamelde DE-punten geteld. De actie bleek een groot succes. In de dorpen werden in totaal 430.782 punten verzameld. De ingezamelde punten zijn ongeveer 860 pakken koffie waard. De Lions hebben de afspraak gemaakt dat deze pakken lokaal verdeeld zullen worden onder de voedselbanken van Velp, Rheden en Dieren. De Lions willen iedereen, die met inlevering van de DE punten een bijdrage heeft gegeven aan het succes van deze actie, heel hartelijk danken voor de medewerking.

Lees ook

Ik vind: Een stevige ijsvloer

Ons gemeentehuis voldoet op termijn niet meer. Per 1 januari 2023 is het niet meer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.