Home / Brummen-Regiobode / Opbrengst collecte Hersenstichting

Opbrengst collecte Hersenstichting

GEM. BRUMMEN – In de week van 27 januari tot en met 1 februari werd in Eerbeek, Leuvenheim en Brummen gecollecteerd voor de Hersenstichting. Er zijn veel collectanten op pad gegaan om geld op te halen voor mensen met een hersenaandoening. Dit heeft in totaal 4763 euro opgeleverd. De inwoners van Eerbeek gaven samen 2401,75 euro, in Leuvenheim werd 295,71 euro gegeven en in Brummen 1984,54 euro. Via iDeal kwam ook nog eens 81 euro binnen. Deze opbrengst wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek en aan voorlichting, om zo een bijdrage te leveren aan een betere toekomst voor mensen met een hersenaandoening. Mensen die volgend jaar ook willen collecteren, kunnen zich aanmelden bij Ria Plant via riaplanthersenstichting@gmail.com of tel. 0575-564250.

www.hersenstichting.nl

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.