Home / Rheden-Regiobode / Op zoek naar IJslandse paarden

Op zoek naar IJslandse paarden

RHEDEN – Een gids van Natuurmonumenten gaat zondag 23 februari om 14.00 uur op zoek naar in het wild levende paarden van Nationaal Park Veluwezoom. Belangstellenden kunnen mee om het nuttige werk van deze dieren te ontdekken. De IJslandse paarden lopen met een reden in Veluwezoom. Ze houden namelijk de heide open en ze zorgen voor de nodige variatie in de bossen van dit natuurgebied. Onderweg hebben deelnemers een goede kans om de IJslandse paarden in levende lijve te bewonderen. Deze activiteit is bedoeld voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar. De kosten hiervoor zijn voor kinderen en voor volwassenen 7 euro voor leden en 10 euro voor niet-leden. De start is bij het bezoekerscentrum in Rheden. Aanmelden is noodzakelijk en kan via www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.