Home / Doesburg-Regiobode / Ontwerper IJsselkade overleden

Ontwerper IJsselkade overleden

DOESBURG – De Italiaanse architect Adolfo Natalini is donderdag 23 januari overleden in zijn woonplaats Florence. Natalini ontwierp een groot deel van de IJsselkade in Doesburg. Hij ontwierp de tientallen grachtenhuizen en de ronde woontoren die het aanzicht van Doesburg flink veranderden. Natalini werd 78 jaar. Op deze foto uit 2020 een persoonlijke herinnering van oud-burgemeester Hermen Overweg (links), hier in overleg met Natalini over het ontwerp van de IJsselkade.

Lees ook

Zangroep Spontaan zingt weer

ANGERLO – Zanggroep spontaan uit Angerlo is weer begonnen met repeteren. 22 Zangers, 3 muzikanten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.