Home / Brummen-Regiobode / OLTO brengt musical Ronja

OLTO brengt musical Ronja

LOENEN – Na het succes van de musicals De Notenkraker en Toffe Peer brengt muziekvereniging OLTO zaterdag 15 februari Ronja, de Roversdochter op de planken. De musical is gebaseerd op het gelijknamige boek van Astrid Lindgren, ook bekend van Pippi Langkous. Vanaf oktober zijn zeventien enthousiaste kinderen wekelijks aan het oefenen onder leiding van toneeldocente Sandra Boogert. Het harmonieorkest van OLTO, onder leiding van Willem van Zee, is de begeleidende muziekstukken aan het instuderen.
En dat resulteert op zaterdag 15 februari in twee voorstellingen in De Brink in Loenen, de eerste om 14.00 uur, waarbij alle kinderen van de Loenense basisscholen een gratis entreekaartje op school krijgen aangeboden. De tweede voorstelling start om 16.00 uur.
OLTO hoopt, net als de voorgaande jaren op tweemaal een volle zaal. Entreekaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij kapsalon Marnie en Spar Bonder.

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.