Home / Nieuws / Nostitz kwartet in de Petruskerk

Nostitz kwartet in de Petruskerk

SPANKEREN – Dit voorjaar start In Goede Handen Management met een nieuwe concertserie in de Petruskerk in Spankeren. Als eerste staat een concert van het Tsjechische M. Nostitz Quartet op het programma. In de Nederlandse tournee, die plaatsvindt tussen 21 februari en 5 maart, komt dit gezelschap op donderdagavond 27 februari om 20.00 uur voor een concert in de Petruskerk in Spankeren. In het programma Fanny & Felix spelen de muzikanten een strijkkwartet van Fanny Hensel Mendelssohn-Bartholdy en een strijkkwartet van haar broer Felix. Kaarten kosten 22,50 euro in de voorverkoop en 25 euro aan de kerk. Studenten en CJP-pashouders betalen 15 euro en kinderen mogen gratis mee. Een passe-partout voor drie concerten kost 60 euro.

spankeren.ingoedehanden.management

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.