Home / Brummen-Regiobode / Normaal Covertijd bij de Vroolijkheid

Normaal Covertijd bij de Vroolijkheid

BRUMMEN – Covertijd in de Vroolijkheid staat donderdag 6 februari in het teken van de Achterhoekse rockband Normaal. Een gelegenheidsformatie van Normaal-bassist Willem ter Horst, Bas Straalman, Dennis Pilage en Lorenzo Hardijzer zorgt voor een avondje brekken, angoan, høken en daldeejen met een gastoptreden van Hendrik Haverkamp. Covertijd wordt gehouden in de Vroolijke Frans in Brummen (Broek) en begint om 21.00 uur. De laatste kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Vroolijke Frans.

www.devroolijkefrans.nl

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.