Home / Doesburg-Regiobode / Nog tien collectanten gezocht

Nog tien collectanten gezocht

DOESBURG – Collectantenwerver Hendric Janssen zoekt nog tien collectanten voor de jaarlijkse collecte van de Nierstichting in Doesburg. “Binnen mijn netwerk heb ik al tien mensen bereid gevonden die in de tweede week van september geldwillen inzamelen voor de Nierstichting. Ik hoop langs deze weg nog eens tien nieuwe vrijwilligers te vinden, die ook een paar straatjes mee willen lopen.” Collectanten kunnen zelf aangeven welke straat(jes) ze willen lopen en ook dat ene uurtje dat ze hieraan besteden kunnen ze zelf inplannen. “Een kleine moeite, maar voor de patiënten en hun families een enorme steun in de rug”, zegt Janssen. De collecte van de Nierstichting vindt plaats in de week van 13 tot en met 19 september Wie meer informatie wil of zich direct wil aanmelden als collectant, kan contact opnemen via tel. 06 -11254025 of henricimeel@gmail.com.

Lees ook

Ik vind: Digitale gemeente

Ik week 34 heb ik een brief gehad van de gemeente Doesburg over de tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.