Home / Brummen-Regiobode / Nieuwe uitdaging voor Vrouwenkoor Te Gek

Nieuwe uitdaging voor Vrouwenkoor Te Gek

BRUMMEN – 2019 was een succesvol jaar voor Vrouwenkoor Te Gek. Het was een jaar met veel optredens, waaronder het concert in Dickenskleding in De Beeldentuin in Garderen. In een sfeervol decor, met heel veel bezoekers, vonden de optredens plaats, met veel complimenten voor zang en kleding. Het koor, opgericht op 1 september 2016, is in drie jaar tijd ontzettend gegroeid. Niet alleen in het aantal leden, maar ook naar een hoger niveau, onder leiding van dirigent Anja Luyt. Door goed voorbereide repetities en optredens, zijn optredens relaxter en heeft dit een positieve werking op het hele koor.
Voor 2020 staan er al weer twee optredens op de agenda. Ook dit jaar gaat Vrouwenkoor Te Gek op zoek naar een nieuwe uitdaging. Niets is te gek binnen de mogelijkheden van het koor. De repetities zijn weer begonnen op donderdag 9 januari in Uitspanning De Vroolijke Frans in Brummen. Nieuwe leden zijn nog van harte welkom. Op dit moment is er wel een wachtlijst voor alten. Tevens is er aandacht voor solisten.

www.tegek-koor.nl
Diny van Engeland, tel. 06-51246109

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.