Home / Nieuws / Nieuwe sponsor voor JO17-2 vv Dieren

Nieuwe sponsor voor JO17-2 vv Dieren

DIEREN – De jongens van de JO17-2 van vv Dieren spelen vanaf nu in een nieuw tenue gesponsord door ENGIE. Het team kwam afgelopen najaarscompetitie uit in de eerste klasse en bestaat uit een mooie mix van eerste- en tweedejaars spelers én een gedreven, ervaren kader. Ze zijn afgelopen seizoen op een keurige gedeelde vierde plaats geëindigd met een 2-3 overwinning op de uiteindelijke kampioen OBW 17-1 als meest opzienbarende prestatie.

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.