Home / Doesburg-Regiobode / Nieuwe locatie Kunstlab

Nieuwe locatie Kunstlab

DOESBURG – Het Kunstlab in Doesburg gaat verhuizen naar een pand dichterbij het centrum. Het nieuwe pand komt aan de Ooipoortstraat 21. Dat pand is veel groter dan het oude en biedt dus meer mogelijkheden om bijvoorbeeld workshops te geven, de Kunstuitleen zichtbaar te maken, lezingen te geven en atelierruimte te verhuren. Op dit moment wordt er nog volop geklust. Op zondag 1 maart gaat de nieuwe winkel open. In de winkel zijn cadeautjes in alle maten verkrijgbaar, van grote en kleine kunst tot design. En iedere maand is er, vanaf de Culturele Zondag, een nieuwe thema-verkoop-expositie te zien met werk van de leden. Het Kunstlab is dinsdag tot en met zaterdag open van 12.00 tot 17.00 uur en op Culturele Zondag.

Lees ook

Boek over Theo Colenbrander uitgebracht

DOESBURG – Onlangs heeft de historische vereniging Stad en Ambt Doesborgh / Streekmuseum De Roode …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.