Home / Rheden-Regiobode / Nieuwe leden welkom bij Fotoclub

Nieuwe leden welkom bij Fotoclub

VELP – Fotoclub Velp heeft ruimte voor nieuwe leden. Fotoclub Velp is een vereniging van fotoliefhebbers die hun kennis van digitale fotografie graag willen delen en/of uitbreiden. Eenmaal per twee weken is op woensdagavond een clubavond in het Sem Café in Velp. Een aantal keren per jaar wordt op locatie gefotografeerd. Nieuwe leden die actief met hun hobby bezig willen zijn en binnen de club een bijdrage willen leveren aan diverse activiteiten zijn welkom zich aan te sluiten bij de club, zij kunnen vrijblijvend een kijkje komen nemen op een van de clubavonden.

www.fotoclubvelp.nl
tel. 06-28780580

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.