Home / Brummen-Regiobode / Nieuwe dirigent voor het BMK

Nieuwe dirigent voor het BMK

BRUMMEN – In de extra algemene ledenvergadering op dinsdag 4 februari heeft het Brummens Mannenkoor Henriëtte Hansma uit Giesbeek tot nieuwe vaste dirigent benoemd .Zij volgt Esther Gotink – van der Heijden uit Vorden op, die in september 2019 haar dirigentschap van het BMK beëindigde. In de tussenperiode was Henriëtte haar vervanger en vulde ze met verve de functie van dirigent van het mannenkoor. Het is voor de derde opvolgende keer dat het BMK een vrouwelijke dirigent benoemt, die leiding geeft aan het regionale mannenkoor dat volgend jaar 45 jaar bestaat. Henriëtte Hansma is tevens muzikaal leider van het Vocaal Ensemble Aquamarant en zingt zelf in Regiokoor Tamtam in Groesbeek. Het volgende concert van het BMK onder leiding van Henriëtte vindt plaats op 22 maart in de Heilige Antonius Abt kerk te Loo (gemeente Duiven).

www.brummensmannenkoor.nl

Lees ook

Beweging voor oudere dames

HALL – De gymclub voor oudere dames in De Wheme in Hall is weer gestart. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.