Home / Doesburg-Regiobode / Neil Young Tribute Band in De Waag

Neil Young Tribute Band in De Waag

DOESBURG – Op zondag 9 februari om 15.00 uur laat Henri De Vries samen met zijn tributeband horen dat zijn Neil Young-sound niet van echt te onderscheiden is. Op Podium De Waag in Doesburg speelt de band werk van vrijwel alle bekende Young-albums van de afgelopen dertig jaar. De Vries en zijn band hebben een repertoire van meer dan vijftig van Youngs liedjes, van de ruige elektrische nummers tot akoestische ‘country’ en mooie kleine solosongs. De band laat alle facetten van het werk van Young horen met prachtige samenzang, gevarieerd solistenwerk en niet in de laatste plaats met het stemgeluid dat zoveel op dat van de meester zelf lijkt. De band bestaat uit leadzanger Henri de Vries op slaggitaar, piano en mondharmonica, Gijsbert Diteweg op gitaar, lapsteel en viool, zangeres Danya Plugge op bas en Bert Fonderie op slagwerk. Het concert op Podium De Waag in Doesburg begint om 15.00 uur en is gratis toegankelijk.

Lees ook

Ik vind: Digitale gemeente

Ik week 34 heb ik een brief gehad van de gemeente Doesburg over de tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.