Home / Brummen-Regiobode / Negende seizoen KIEMM van start

Negende seizoen KIEMM van start

EERBEEK – In januari zijn de muzieklessen van KIEMM (Kinderen In Eerbeek Maken Muziek) op de basisscholen gestart. En daarmee maakt al weer een negende lichting kinderen een half jaar lang kennis met muziek. In twintig lessen leren de kinderen de basisbeginselen en gaan ze vooral aan de slag met hun eigen ideeën. Dat leidt elk jaar tot verrassende creaties, die de kinderen uiteindelijk ten gehore brengen op een groots slotconcert in sporthal de Bhoele in Eerbeek. Dit jaar staat het slotconcert gepland op vrijdag 26 juni.

Lees ook

Hoge Veluwe schrapt alle activiteiten tot eind dit jaar

HOENDERLOO – Het Nationale Park De Hoge Veluwe annuleert alle evenementen, excursies en rondleidingen tot …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.