Home / Rheden-Regiobode / Natuurmonumenten zoekt jeugdbegeleiders

Natuurmonumenten zoekt jeugdbegeleiders

RHEDEN – Natuurmonumenten is op zoek naar vrijwillige jeugdbegeleiders. Het gaat om uitbreiding van het huidige scholenteam, het jeugdteam en voor het nieuwe team kinderfeestjes. Natuumonumenten zoekt iemand die het leuk vindt te werken met de doelgroep jeugd (4 tot en met 12 jaar), ervaring heeft in het begeleiden van jeugdgroepen, goed is in het overbrengen van een natuurbeleving/-ervaring, affiniteit heeft met natuur en Natuurmonumenten, zijn/haar enthousiasme over de natuur graag met kinderen wil delen, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en woonachtig is in de omgeving van Rheden. Natuurmonumenten biedt een gedegen opleiding, een prettige werkomgeving en werk waarbij de vrijwilliger veel kan leren over natuurbeleving. Tijdens de inwerkperiode worden de benodigde vaardigheden en specifieke kennis bijgebracht. Er is een reis- en onkostenvergoeding en daarnaast ieder jaar gezellige bijeenkomsten. Er kan tot 1 maart een reactie wordt gestuurd aan Tonnis Boersma, boswachter Natuurmonumenten, via t.boersma@natuurmonumenten.nl,
tel. 026-4979100 of tel. 06-10225298.

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.