Home / Brummen-Regiobode / Natuurkampeerterrein Zegenoord blijft in Loenermark

Natuurkampeerterrein Zegenoord blijft in Loenermark

LOENEN – Het resultaat van de contractonderhandelingen van Gelders Landschap en Kasteelen met het bestuur van het natuurkampeerterrein in de Loenermark is dat Zegenoord door kan gaan. Er is een nieuw huurcontract en daarmee is het ‘kamperen met de luxe van eenvoud’ geborgd tot in lengte van jaren. Het bestuur kan haar plannen nu ten uitvoer brengen. De camping wil dat de beleving van het kamperen midden in de natuur blijft zoals die nu is voor de gasten. Ook zijn er plannen voor nieuwe gebouwen om het gedateerde sanitair te vervangen. Vanaf 27 maart zijn gasten weer welkom op het kampeerterrein aan Droefakkers 73 Loenen, direct over het toegangshek natuurgebied Loenermark.

Foto: Martien Kobussen

Lees ook

Centrumadviseur Eduard Plate gaat samen met SCBD voor een toekomstbestendige Doesburgse binnenstad

DOESBURG – Het professionaliseren van het bestuur van de SCBD. Met die opdracht startte Eduard …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.