Home / Rheden-Regiobode / Muzikale middag in Rozendaalse kerk

Muzikale middag in Rozendaalse kerk

ROZENDAAL – Zondag 9 februari kan het publiek in de kerk van Rozendaal genieten van een bijzonder muzikaal optreden, dat bestaat uit twee delen. Eerst speelt het Reinecke trio, bezet met klarinet, hoorn en piano, het trio Opus 274 van Carl Reinecke. Daarna is het podium aan pianiste Marianne Ratajski en cellist Bas Baanders. Zij spelen muziek van Vivaldi, Bloch, Fauré, Mendelssohn en Saint-Saëns. HEt concert begint om 15.30 uur, de deuren van de kerk gaan open om 15.00 uur. Na afloop is er gelegenheid voor een meet and greet en een drankje in de Serre naast de kerk. De entree bedraagt 13 euro. Vrienden van de Kerk van Rozendaal betalen 10 euro, houders van een Gelrepas of studentenkaart mogen voor 5 euro komen luisteren. Kinderen onder tien jaar mogen gratis mee. Kaarten reserveren kan via vrienden@dekerkvanrozendaal.nl. Ook is er voorafgaand aan het concert verkoop van kaarten aan de kerk .

www.dekerkvanrozendaal/stichtingvrienden

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.