Home / Brummen-Regiobode / Muziek op schoot

Muziek op schoot

BRUMMEN – Donderdag 27 februari is er workshop Muziek op Schoot in de bibliotheek in Brummen. Dit is een leuke en leerzame bijeenkomst voor (groot)ouders en hun kinderen van 0 tot 4 jaar. Praten, zingen, rustige bewegingen en muziek zijn goed voor de ontplooiing van kleine kinderen. Een goede muzikale ontwikkeling komt bovendien onder andere luister- en concentratievermogen, emotionele en sociale ontwikkeling en zintuiglijke en verstandelijke ontwikkeling ten goede. De workshop duurt van 10.30 tot 11.30 uur en wordt verzorgd door Lidia Olsthoorn. Deelname is gratis, maar in verband met beperkte plek dienen deelnemers zich wel even aan te melden via de agenda op www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.