Home / Doesburg-Regiobode / Mooie opbrengst veiling VV Angerlo

Mooie opbrengst veiling VV Angerlo

DOESBURG – Voetbalvereniging Angerlo Vooruit is druk bezig met de nieuwbouw op Sportpark Mariëndaal. Om de nieuwe kantine in te kunnen richten, werd vrijdag 31 januari een veiling gehouden. In de Waag in Doesburg werd eerst een Sportcafé gehouden. Het Sportcafé werd gepresenteerd door Peter van Zadelhoff, later op de avond was hij tevens de veilingmeester. Er werden onder andere VIP-voetbaalkaarten en reizen geveild. Er werd goed geboden met als resultaat de mooie opbrengst van 23.000 euro. Verwacht wordt dat de kantine in het voorjaar van 2020 in gebruik kan worden genomen, waarmee een einde komt aan een project van jaren. De club kan dan weer jaren vooruit met een modern complex, dat voldoet aan de eisen van de huidige tijd.

Lees ook

Ik vind: Digitale gemeente

Ik week 34 heb ik een brief gehad van de gemeente Doesburg over de tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.