Home / Nieuws / Mooi spektakel bij het Rheejes Vermaeck

Mooi spektakel bij het Rheejes Vermaeck

RHEDEN – In aanwezigheid van de dorstlustige hoogheden Prins Remco I en Prinses Saskia vond zondag 9 februari het jaarlijks evenement het Rheejes Vermaeck plaats bij carnavalsvereniging de Heiknüüters in Rheden. Ook dit jaar was het een mooi spektakel met optredens van de dansgarde De Heideblüümkes en minigarde De Madeliefjes, veel mooie acts en muziek die weer als vanouds in handen was van het duo Lang & Breed en Big Noise. De optredens werden zoals gewoonlijk uitgevoerd door leden van de vereniging. Na afloop van het officiële gedeelte brak er nog een feestje los dat later in het café werd voortgezet, waar ook de foto van het Prinsenpaar Remco en Saskia werd opgehangen.

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.