Home / Rheden-Regiobode / Mogelijk één dader van berovingen in Dieren en Velp

Mogelijk één dader van berovingen in Dieren en Velp

DIEREN – De politie is nog steeds hard op zoek naar de dader van de beroving van een 81-jarige Dierense, op vrijdag 31 januari. De beroving wordt in verband gebracht met een vergelijkbaar incident op woensdag 22 januari in Velp. Bij beide vrouwen heeft een man de halsketting van de vrouwen afgerukt.

In Velp gebeurde de beroving op woensdag 22 januari rond 18.30 uur aan de Bankertlaan. Het slachtoffer omschrijft de dader als blanke man van rond de 30 jaar met donkerblond haar. Hij droeg mogelijk een beige jack. Het tweede incident vond plaats op vrijdag 31 januari tussen 18.15 en 19.00 uur aan de RJ Schimmelpenninckstraat in dieren. Hier spreekt het slachtoffer van een man van ongeveer 1,80 meter, hij sprak accentloos Nederlands en droeg een zwarte jack en zwarte pet. De politie sluit niet uit dat het hier om dezelfde dader gaat.
De politie is op zoek naar getuigen van één of beide incidenten. Misschien zijn er mensen die weten waar de kettingen zijn? De politie hoopt dat mensen die iets weten contact opnemen. Dit kan via de opsporingstiplijn, tel. 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem: tel. 0800-7000.

Lees ook

Dag van de Ouderen in Theothorne

DE STEEG – 55-Plussers uit de gemeenten Rheden en Rozendaal zijn op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.