Home / Rheden-Regiobode / Minilessen op Het Rhedens

Minilessen op Het Rhedens

RHEDEN / ROZENDAAL – Leerlingen uit groep 8 van de basisschool kunnen op dinsdag 11 en woensdag 12 februari minilessen volgen op Het Rhedens. Zo kunnen zij vast kennismaken met de school. De kinderen volgen een aantal korte lessen en maken kennis met de docenten en de verschillende vakken. Minilessen volgen kan op zowel Het Rhedens in Dieren als in Rozendaal. Inschrijven kan via de website van de school, www.hetrhedens.nl.

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.