Home / Brummen-Regiobode / Mindfulness voor mantelzorgers

Mindfulness voor mantelzorgers

BRUMMEN – Zorgen voor iemand anders kan heel belastend voelen en dit kan op een gegeven moment ook wel eens te veel worden. Daarom verzorgt het Knooppunt Mantelzorg van de Stichting Welzijn Brummen op woensdagmiddag 19 februari een workshop mindfulness voor mantelzorgers. Deelnemers leren hoe ze op een gezonde manier om kunnen gaan met belastende situaties. De workshop wordt gegeven door mindfulness-docent Jantine Peters. De bijeenkomst duurt van 13.30 tot ongeveer 15.00 uur en wordt gegeven in Plein Vijf in Brummen. Deelname is gratis. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 februari via mantelzorg@welzijnbrummen.nl of bel 0575-561988. Voor mensen die hierna verder willen, start bij voldoende aanmelding in maart een wekelijkse mindfulnesstraining. Deze kost 50 euro voor vijf bijeenkomsten.

Lees ook

Beweging voor oudere dames

HALL – De gymclub voor oudere dames in De Wheme in Hall is weer gestart. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.