Home / Doesburg-Regiobode / Meer handen nodig voor organisatie bazaar Martinikerk

Meer handen nodig voor organisatie bazaar Martinikerk

DOESBURG – In de maand april wordt sinds vele jaren een bazaar gehouden in de Martinikerk in Doesburg. De voorbereidingen kosten veel tijd en manuren en daarom wordt gezocht naar meer vrijwilligers.

De organisatie omschrijft de bazaar als een uniek evenement voor alle mensen uit Doesburg en omgeving. “Heerlijk snuffelen tussen boeken, curiosa, kleding en huisraad.”
Ook dit jaar is de organisatie al weer bezig met de voorbereidingen. Dat kost tijd en menskracht en dat laatste is op dit moment een probleem, meldt de organisatie: “Door diverse omstandigheden krimpt de groep vrijwilligers. We zijn daarom dringend op zoek naar mensen die de bazaar tot een mooie belevenis willen maken. Er worden mensen gezocht voor in de organisatie, die willen helpen bij de op- en afbouw van de kraampjes, het opruimen na de bazaar en in de catering. Er wordt in een gezellige groep samengewerkt en de werkzaamheden worden in goed overleg verdeeld.”
Er zijn zeker 10 extra krachten nodig om de bazaar goed neer te zetten. Gaat dit niet lukken dan is de bazaar verleden tijd, laat de groep weten. “En dat is een enorme aderlating voor Doesburg en omgeving. De opbrengst van de bazaar wordt altijd gebruikt voor het onderhoud van de prachtige monumentale Martinikerk.”

Iedereen is welkom, zeker ook mensen van buiten Doesburg die de bazaar graag willen steunen. Voor informatie en opgave kan contact op worden genomen met Ernst Boesveld via ernstboesveld@hotmail.com of Gerard Boon via gerardboon54@gmail.com. Opbouwen en inrichten beginnen dit jaar op maandag 20 april. De verkoop is op vrijdag 24 en zaterdag 25 april.

Lees ook

Centrumadviseur Eduard Plate gaat samen met SCBD voor een toekomstbestendige Doesburgse binnenstad

DOESBURG – Het professionaliseren van het bestuur van de SCBD. Met die opdracht startte Eduard …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.