Home / Brummen-Regiobode / Meedenken over toekomst van de Kiboe

Meedenken over toekomst van de Kiboe

EERBEEK – Iedereen die mee wil denken over de toekomst van de Kiboe, is maandag 17 februari welkom op een informatieve avond op de kinderboerderij in Eerbeek. Van 19.30 tot 21.00 uur zijn belangstellenden welkom, natuurlijk op de boerderij.

Sinds kort heeft de Kiboe een nieuw bestuur dat de kinderboerderij een nieuwe uitstraling en impuls wil geven, zodat het een prachtige omgeving voor ontmoeten en beleven wordt. “Het is een bijzondere plek in Eerbeek die het verdient om nieuw leven in geblazen te worden!, aldus het bestuur. De wens is om de boerderij en het terrein aan te passen tot een prettige ontmoetingsruimte waar zowel binnen- als buitenactiviteiten kunnen plaatsvinden. Iedereen is welkom; jong en oud, met en zonder beperking.
Omdat het bestuur de Kiboe graag als middelpunt van de samenleving ziet, is zij erg nieuwsgierig waar de eventuele behoeften liggen. Daar kunnen ideeën van bijvoorbeeld buurtbewoners en andere potentiele bezoekers goed bij worden gebruikt. Daarom willen zij hen vragen om mee te denken over hoe de Kiboe gebruikt zou kunnen worden en wat er te beleven zou moeten zijn.

Lees ook

Beweging voor oudere dames

HALL – De gymclub voor oudere dames in De Wheme in Hall is weer gestart. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.