Home / Doesburg-Regiobode / Marise en band in Muziekcafé

Marise en band in Muziekcafé

DOESBURG – Op donderdag 6 februari om 19.30 uur speelt Marise de Bakker met haar band in het Muziekcafé in de Foyer van Gasthuiskerk Doesburg. Marise heeft een eigen album, stond in de landelijke finale van de Kunstbende én zong de longen uit haar lijf op Lowlands. De zangeres uit Baak heeft op jonge leeftijd al veel bereikt. Ze schrijft haar eigen liedjes. ‘Nederlandstalig en positief’, zo omschrijft ze haar repertoire. In 2020 is ze te zien op Mañana Mañana en De Zwarte Cross. Sinds haar deelname aan The Voice Kids in 2016 schrijft Marise haar eigen Nederlandstalige nummers over alles wat haar bezighoudt. De rode draad in haar liedjes is hoop, want ze bekijkt alles van de positieve kant. In 2019 won ze de de finale van het Kunstbende Young Creators Festival. Daarna ging het snel. Op het podium voelt Marise zich thuis en is ze zichzelf, met nummers in de stijl van Roos Blufpand, Wende Snijders en Bazart. De muziekcafés zijn gratis toegankelijk onder het motto ‘pay as you go away’.

Lees ook

Wintercollectie bij Leger des Heils

DOESBURG – Het Leger des Heils aan de Zandbergstraat in Doesburg heeft vanaf woensdag 22 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.