Home / Nieuws / March & Showband Rheden krijgt 10.000 euro an VriendenLoterij

March & Showband Rheden krijgt 10.000 euro an VriendenLoterij

RHEDEN – Groot feest voor March & Showband Rheden. De vereniging werd dinsdag 28 januari benoemd tot Club van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij. March & Showband Rheden gaat het geld gebruiken om onder andere noodreparaties aan het clubgebouw uit te voeren.

Pascal Melse, waarnemend penningmeester van March & Showband Rheden, reageert enthousiast: “We zijn hartstikke trots dat wij deze titel mogen dragen. Met de bijdrage gaan we ons clubgebouw aanpakken. We hebben al een grote verbouwing gehad, maar afgelopen jaar is er een storm over het dorp gegaan, waardoor het gebouw behoorlijke schade heeft opgelopen. Dankzij de VriendenLoterij kunnen we noodreparaties uit laten voeren en het clubgebouw op een duurzame manier renoveren. Zo kunnen alle leden hun hobby zorgeloos en met veel plezier blijven uitoefenen.”
Club van de Week is een campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen een aanvraag indienen voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden.

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.