Home / Rheden-Regiobode / Mantelzorgcafé over toekomstbestendig huis

Mantelzorgcafé over toekomstbestendig huis

DIEREN – Op dinsdag 11 februari start een nieuwe serie Mantelzorgcafés in Dieren. Deze eerste bijeenkomst staat in het teken van de mogelijkheden van de mogelijkheden die techniek biedt om een woning aan te passen en zo langer comfortabel thuis te kunnen wonen.

Ouderen blijven steeds langer zelfstandig wonen. Daarbij veranderen hun woonwensen en -behoeften. Dankzij alle technologische ontwikkelingen zijn er veel mogelijkheden ontstaan om een veilige en comfortabele woonomgeving te creëren. Hierover gaat het in het Mantelzorgcafé op dinsdag 11 februari.
Expert Martijn Engelen is te gast. Hij verzorgt een interactieve workshop waarin hij vertelt over welke mogelijkheden er zoal zijn. Hij laat veel voorbeelden zien. Engelen is betrokken bij Zlimthuis, dat slimme woonoplossingen biedt. Hij geeft voorbeelden en beantwoordt vragen. Bezoekers krijgen ruim gelegenheid om verschillende dingen te proberen. Zlimthuis is betrokken bij het project Handig van de gemeente Rheden. Ook van dit project is er een aanspreekpunt.

Het Mantelzorgcafé wordt gehouden in Intermezzo aan de Harderwijkerweg 1 in Dieren. De bijeenkomst begint om 10.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Deelname is gratis.

Lees ook

Ledenvergadering De Rietvoorn

DIEREN – De Dierense Hengelaarsvereniging De Rietvoorn houdt op maandag 11 oktober haar algemene ledenvergadering. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.