Home / Rheden-Regiobode / Mantelzorgcafé over de casemanager

Mantelzorgcafé over de casemanager

VELP – Wie voor het eerst in de eigen familie met dementie te maken krijgt, raakt overweldigd door wat er allemaal op hem of haar af komt. In het mantelzorgcafé dat Innoforte donderdag 20 februari houdt in Velp, worden de wegen in zorgland behandeld, evenals de ondersteuning die een casemanager zorg kan geven. Een casemanager is iemand die veel weet over de ziekte en het verloop[ hiervan, maar ook begrijpt wat er rondom de dementerende allemaal verandert en wat er nodig is om de situatie niet te laten escaleren. Het mantelzorgcafé wordt gehouden in ’t Prieel, Graaf Ottostraat 30d, in Velp. Het begint om 19.30 uur tot 21.30 uur en toegang is gratis. De bijeenkomst wordt geleid door Edith Magnin, casemanager zorg van Innoforte. Zij gaat in op alle vragen die leven bij de deelnemers. Het mantelzorgcafé is een ontmoetingsavond voor en van mantelzorgers. Op deze avonden krijgen zij informatie en tips en wisselen zij ervaringen uit en deel je emoties met elkaar. Aanmelden kan bij Meldpunt Vrijwillige Thuishulp, dat is van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bereikbaar via tel. 026-3707070 of via info@mvtrheden.nl. Aanmelden kan ook bij ’t Prieel via tel. 06-83697204 op maandag, woensdag en donderdag van 9.30 tot 16.30 uur of via dagbehandeling@innoforte-zorg.nl.

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.