Home / Doesburg-Regiobode / Mantelzorgcafé in Doesburg

Mantelzorgcafé in Doesburg

DOESBURG – Op dinsdag 18 februari is er weer een Mantelzorgcafé in De Waag in Doesburg. Mantelzorgers kunnen elkaar ontmoeten van 10.00 tot 11.30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie/thee wordt aangeboden. Iedereen die voor een langere periode zorgt voor iemand in de omgeving is mantelzorger. Het kan gaan om de zorg voor een ouder, een partner, een kind of een andere naaste. VIT-hulp bij mantelzorg houdt voor hen het Mantelzorgcafé.

Lees ook

Mike uit Doesburg winnaar Misterverkiezing

DOESBURG – Mike van Doorn uit Doesburg is zondag 12 september de winnaar geworden van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.