Home / Brummen-Regiobode / Lionsclub Zuid-Oost Veluwe op de pedalen voor het Ronald McDonaldhuis

Lionsclub Zuid-Oost Veluwe op de pedalen voor het Ronald McDonaldhuis

EERBEEK – Een team van 10 leden van Lionsclub Zuid-Oost Veluwe neemt deel aan HomeRide. HomeRide is een uniek wielerevenement dat op 27 en 28 juni 2020 voor de tiende keer plaatsvindt. Deelnemers fietsen 500 kilometer in 24 uur en laten zich sponsoren voor de huizen en vakantiehuizen van Ronald McDonald.

Lionsclub Zuid-Oost Veluwe heeft diverse activiteiten in voorbereiding om in hun jubileumjaar – de club bestaat 50 jaar – zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Ronald McDonaldhuis Het Boshuus in Arnhem.Als eerste is er op donderdag 6 februari een interessante avond waar informatie wordt gegeven over HomeRide en een manager van Het Boshuus uitleg geeft over waar Het Boshuus voor staat. Tevens zal een moeder haar ervaringen met het tijdelijk wonen in het Ronald McDonald huis delen.
Olympisch kampioen Elis Ligtlee zal vanuit haar functie als ambassadeur van het Ronald McDonaldhuis haar presentatie Expeditie Goud voor het eerst geven in haar woonplaats Eerbeek.
Deze avond is bedoeld voor belangstellende ondernemers die dit initiatief willen sponsoren, maar ook voor particulieren die hun bijdrage aan HomeRide willen leveren in de vorm van een donatie. Aanmelding voor deze avond is vereist via info@lions4boshuus.nl. De presentatie wordt gehouden in De Korenmolen in Eerbeek. Aanvang is 19.30 uur.

www.lions4boshuus.nl

Lees ook

Goodiebags tegen voedselverspilling

REGIO – De gemeenten Voorst en Apeldoorn hebben, in combinatie met Circulus-Berkel, de handen ineengeslagen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.