Home / Doesburg-Regiobode / Lezing Kunstlab Doesburg

Lezing Kunstlab Doesburg

DOESBURG – Monique Hafkamp geeft op 4 maart voor de tweede maal een lezing in het Kunstlab in Doesburg. Ze vertelt over verschillende kunststromingen door de tijd heen rond het thema “ymbolische voorstellingen – de soms verborgen betekenis in de beeldende kunst. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Elza Bouwman via elzabouwman@gmail.com . Er kunnen maximaal 25 personen deelnemen. De avond start om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt 10 euro. Onder het genot van een kopje koffie of thee is dan meteen het nieuwe pand van Kunstlab te bewonderen, aan de Ooipoortstraat 21.

Lees ook

Opfriscursus bij Zwembad Den Helder

DOESBURG – De vakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat veel gezinnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.