Home / Doesburg-Regiobode / Lezing: Composteren in de tuin

Lezing: Composteren in de tuin

DOESBURG – De Volkstuindersvereniging in Doesburg nodigt alle tuinliefhebbers en geïnteresseerden uit voor een lezing over composteren in de (volks)tuin. Deze vindt plaats op dinsdagavond 3 maart 2020 om 20.00 uur in de zaal van Grotenhuys aan de Coehoornsingel 1 in Doesburg. Docente Janneke Tops van de Vereniging Ecologisch Leven en Tuinieren vertelt over hoe men zelf een composthoop kan maken met groente-, fruit- en tuinafval en alles wat daarbij komt kijken. De entree is gratis, de koffie staat klaar vanaf 19.30 uur.

Lees ook

Opfriscursus bij Zwembad Den Helder

DOESBURG – De vakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat veel gezinnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.