Home / Nieuws / Laatste winterse wandeling op de Veluwezoom

Laatste winterse wandeling op de Veluwezoom

RHEDEN – Op het randje van het aanstaande voorjaar houdt Natuurmonumenten zondag 1 maart van 11.00 tot 13.00 uur een wandeling over het nog net ‘winterse’ Nationaal Park Veluwezoom. De gids kent het gebied op zijn duimpje en vertelt er van alles over. Een wandeling door bos, heide, zandverstuivingen en landgoederen, langs herten, wilde zwijnen, IJslandse paarden en Hooglanders. Aanmelden kan via Natuurmonumenten.nl/bezoekerscentra-veluwezoom. Kosten voor deelname aan deze activiteit zijn 7 euro voor leden van Natuurmonumenten en 10 euro voor niet-leden. De wandeling is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar. Neem eventueel een verrekijker mee. Doe stevige schoenen aan, adviseert Natuurmonumenten.

Foto: Natuurmonumenten

Lees ook

Open Coffee in Velp

VELP – Donderdag 23 september is er weer een netwerkbijeenkomst bij Me & Mrs P. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.