Home / Rheden-Regiobode / Korte cursus bloemschikken

Korte cursus bloemschikken

VELP – Groei&Bloei Arnhem e.o. verzorgt op woensdagavonden 11 en 25 maart een korte cursus bloemschikken. Docenten van Aeres MBO Velp leren de deelnemers de juiste technieken en basiskennis om een mooi, goed houdbaar bloemwerk te maken. Er wordt geoefend met diverse technieken voor het maken van een corsage en het schikken van een boeket. De lessen vinden plaats bij Aeres MBO aan de Pinkenbergseweg in Velp en duren van 19.00 tot 22.00 uur. Deelname kost 60 euro voor leden van Groei & Bloei Arnhem e.o. en 75 euro voor niet-leden. Aanmelden kan via diny.broer@icloud.com.

www.arnhem.groei.nl

Lees ook

Geen Spankel Licht op begraafplaats Ellecom

ELLECOM – De herdenkingsbijeenkomst Sprankel Licht, die jaarlijks wordt gehouden op de begraafplaats aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.