Home / Doesburg-Regiobode / Kookworkshops voor ouders en kinderen

Kookworkshops voor ouders en kinderen

DOESBURG – Doesburg Beweegt houdt kookworkshops voor ouders met hun kinderen op verschillende scholen in Doesburg. Samen wordt een heerlijke, gezonde en leuke driegangenmaaltijd bereid. Zo leren kinderen wellicht nieuwe gerechten en kooktechnieken. Onder begeleiding van een professionele kok gaat ieder duo zelf aan de slag met behulp van een uitgewerkt menu. Na afloop mag er uiteraard geproefd worden en krijgt iedereen wat mee om thuis verder op te eten of anderen te laten proeven.
Op donderdag 13 februari om 14.45 uur is er een workshop op Basisschool Anne Frank. Op donderdag 12 maart is er om 14.15 uur een workshop bij Basisschool Horizon en op woensdag 18 maart kan er om 14.15 gekookt worden op Basisschool de Wetelaar.
Er zijn per school tien plekken voor ouder/verzorgers en hun kind beschikbaar. De kookworkshop is bedoeld voor kinderen uit groep 5, 6, 7 en 8. Mochten er allergieën zijn waar rekening mee gehouden moet worden, kan dit bij aanmelding gemeld worden. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Opgeven kan door een mail te sturen naar Ward Terpstra van Doesburg Beweegt via ward@doesburgbeweegt.nl of via tel. 06 – 37283518.

Lees ook

Dag van de Ouderen Doesburg uitgesteld

DOESBURG – Caleidoz heeft besloten de viering van de Dag van de Ouderen in Doesburg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.