Home / Rheden-Regiobode / Kookles in Rheden

Kookles in Rheden

RHEDEN – Mannen zijn enthousiast om te leren koken, merken de mensen van de kookcursus in Rheden; de eerste groep is vol. Daarom organiseren zij een tweede cursus van zes lessen. Deze begint op dinsdagmiddag 11 februari van 16.30 tot 19.00 uur in het Dorpshuis in Rheden. De cursus is eens in de 14 dagen en kost 90 euro inclusief maaltijd. Er kunnen nog enkele cursisten bij. Aanmelden kan bij ansinekevanoosterom@gmail.com of tel. 026-4951321.

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.