Home / Doesburg-Regiobode / Koninklijke Onderscheiding voor Ellen ten Have

Koninklijke Onderscheiding voor Ellen ten Have

DOESBURG – Zaterdag 1 februari ontving Ellen ten Have-Meurkes, voorzitter van gymnastiekvereniging Unitas in Doesburg, een Koninklijke Onderscheiding. Ze is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Loes van der Meijs speldde haar het bijbehorende lintje op.

De onderscheiding is uitgereikt tijdens de nieuwjaarsborrel, waarop Ellen ook haar vijftigjarig lidmaatschap van de vereniging vierde. Ellen is daarnaast al dertig jaar vrijwilligster bij Unitas, zowel op bestuurlijk als op technisch vlak. Op 9 juli 1989 werd ze bestuurslid van Unitas en sinds 30 juni 2008 is zij voorzitter. Ellen organiseert diverse activiteiten bij degymnastiekvereniging. Bij deze activiteiten kan iedereen mee doen, jong en oud. Noemenswaardig is de jubileumshow die zij iedere vijf jaar opzet. Sinds 1997 is Ellen het grote brein achter deze shows.
Naast haar enorme inzet voor Unitas, organiseert Ellen ook collectes voor Fonds Gehandicaptensport en Prinses Beatrixfonds en loopt zij zelf de collecte voor de Hartstichting.

Lees ook

Online Walk en Talk

DOESBURG – Donderdag 29 juli is er een online bijeenkomst van Walk & Talk, verzorgd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.