woensdag 20 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeDoesburg-RegiobodeKoninklijke Onderscheiding voor Ellen ten Have

Koninklijke Onderscheiding voor Ellen ten Have

DOESBURG – Zaterdag 1 februari ontving Ellen ten Have-Meurkes, voorzitter van gymnastiekvereniging Unitas in Doesburg, een Koninklijke Onderscheiding. Ze is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Loes van der Meijs speldde haar het bijbehorende lintje op.

De onderscheiding is uitgereikt tijdens de nieuwjaarsborrel, waarop Ellen ook haar vijftigjarig lidmaatschap van de vereniging vierde. Ellen is daarnaast al dertig jaar vrijwilligster bij Unitas, zowel op bestuurlijk als op technisch vlak. Op 9 juli 1989 werd ze bestuurslid van Unitas en sinds 30 juni 2008 is zij voorzitter. Ellen organiseert diverse activiteiten bij degymnastiekvereniging. Bij deze activiteiten kan iedereen mee doen, jong en oud. Noemenswaardig is de jubileumshow die zij iedere vijf jaar opzet. Sinds 1997 is Ellen het grote brein achter deze shows.
Naast haar enorme inzet voor Unitas, organiseert Ellen ook collectes voor Fonds Gehandicaptensport en Prinses Beatrixfonds en loopt zij zelf de collecte voor de Hartstichting.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...