Home / Nieuws / Klaar voor de competitie

Klaar voor de competitie

VELP – Dit voorjaar zullen er twee nieuwe teams de competitie betreden. JO8-5 en JO8-6 zijn de nieuwste aanwinsten uit de DVOV Champions League. Zaterdag 25 januari speelden ze een laatste oefenwedstrijd en kregen nieuwe trainingspakken van de sponsoren. JO8-5 wordt gesponsord door Bonfix uit Zwolle, de JO8-6 door DHZ Service uit Velp. Hiermee lijken de spelers helemaal klaar voor de competitie. Ze hebben er in ieder geval al veel zin in.

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.