Home / Doesburg-Regiobode / Kinderfilm Stip en Vlek

Kinderfilm Stip en Vlek

DOESBURG – Kinderfilmhuis De Teil in Doesburg presenteert zaterdag 29 februari de vrolijke, Nederlands gesproken film Stip en Vlek. Deze begint om 14.00 uur en wordt vertoond in Het Arsenaal in Doesburg. De entree kost 3,50 euro, inclusief iets lekkers na afloop. Stip is gestipt en Vlek is gevlekt. Stilzitten kunnen ze niet. Ze buitelen van het ene avontuur in het andere. Ze houden van picknicken, de kamer behangen, stempels maken en piraat spelen. Er worden zeven korte filmpjes vertoond, getiteld Tandentovenaars, Stempelpret, Piraten, Grote Schoonmaak, De Pricknick, Stip & Vlek zien Sterren en De Sneeuwstorm. Het universum van Stip & Vlek ziet er precies uit zoals de wereld van kleuters. Er wordt gespeeld met vormen en kleuren ondersteund door eenvoudige maar aanstekelijke muziek. Dat maakt van Stip & Vlek een amusante, originele film die bijzonder geschikt is voor kleuters.

Lees ook

Wintercollectie bij Leger des Heils

DOESBURG – Het Leger des Heils aan de Zandbergstraat in Doesburg heeft vanaf woensdag 22 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.